Boka en italiensk vinprovning

Boka en italiensk vinprovning

Den äkta italienska känslan mitt i Stockholm

Välkomna till Al Dente Vino, er destination för oförglömliga italienska vinprovningar i hjärtat av Stockholm

På utvalda fredagar bjuder vi in er att delta i våra exklusiva guidade provningar med olika teman, skapade för att förena vinälskare – både nybörjare och vinkännare – på ett opretentiöst sätt. Upptäck spännande smaker och dofter under våra vinprovningar, perfekt som en unik AW eller, som vi italienare kallar det, en sann Aperitivo.

Gör er redo att fördjupa er i vinets värld och skapa minnen som varar. Varför inte smaka på fyllig Amarone från Valpolicella, italienskt bubbel – inte bara Prosecco eller testa det italienska röda vinet som tagit Sverige med storm: Barolo.

VINPROVNINGAR

0
År i köket
0
Italienska kockar
0
Gäster per år
0
Olika kurser
0
Kokböcker

Prova på exklusiva viner från Italien

Upptäck den autentiska smaken av Italien genom våra exklusiva italienska vinprovningar på Al Dente Vino. Vår passion och kunskap om italienska viner gör att vi kan erbjuda en unik upplevelse för nybörjare som vill lära sig mer om vin, för vinkännare som vill fördjupa sina kunskaper eller för de som bara vill ha en trevlig kväll med god mat och dryck i gott sällskap. Våra vinprovningar erbjuder smak- och doftresor genom Italiens vinregioner, från de soliga vingårdarna i Toscana till de förtrollande vidderna i Piemonte.

Förbättra din vinpalett genom att delta i våra tematiska vinprovningar, där du får utforska olika druvsorter, årgångar och vinmakartekniker. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren connaisseur kommer våra kunniga guider att vägleda dig genom en resa av dofter och smaker.

Urval av några av våra populära vinprovningar

Allergier?

Inga problem, vi tillgodoser alla allergier eller matpreferenser, så att alla kan vara med och ha kul. Meddela oss i god tid innan ditt besök.

Gå på matlagningskurs - en rolig aktivitet i Stockholm. Vi tillgodoser alla allergier och matpreferenser

Kök som tar er hem till italienska landsbygden

Våra matstudios ligger i Vasastan och Kungsholmen i Stockholm. När du kommer på vinprovning hos oss möts du av rustik italiensk inredning, stuckatur och trägolv som gifter sig fint med handmålat kakel från Amalfikusten. Allt för en känsla av en äkta italiensk köksmiljö, precis som den ser ut hemma hos oss i Italien.

Är ni en större grupp?

Är ni ett större sällskap är våra privata vinprovningar och matlagningsaktiviteter ett populärt alternativ. Då får ni en skräddarsydd upplevelse i slutet sällskap i ett eget italienskt kök och med egen personal som guidar er genom hela vinprovningen och/eller matlagningen. Ni väljer tid och datum utifrån vad som passar er. Njut av en meny som anpassas efter era önskemål och vad ni vill testa för viner och laga för mat. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Ge en vinrovning i present - en rolig aktivitet i Stockholm

Om du vill ge bort en oförglömlig upplevelse i present är ett presentkort på vinprovning det bästa tipset. Mottagaren får en minnesrik provning av italienska kvalitetsviner med tilltugg. Det är en gåva som passar alla och är en lättsam och prisvärd upplevelse.

Kontakta oss

vi ringer tillbaka!

Öppettider i jul:

Beställningar skickas när vi öppnar upp butik & kök den 8/1-24

Kontoret öppet som vanligt alla vardagar (även i mellandagarna) för frågor, offertförfrågningar & bokningar.

Presentkort perfekt julklapp, present eller gåva till den som älskar mat och matlagning

Varför inte ge ett presentkort på matlagningskurs i julklapp till någon du tycker om? Sistaminuten-julklapp: Vi skickar digitalt presentkort för köp senast 23/12 kl. 18.00.

Följ med du med och ha det riktigt kul tillsammans i våra familjära och inbjudande italienska kök!

Öppettider i jul:

Beställningar skickas när vi öppnar upp butik & kök den 8/1-24

Kontoret öppet som vanligt alla vardagar (även i mellandagarna) för frågor, offertförfrågningar & bokningar.