Laga italiensk mat
med kollegor

Den äkta italienska känslan mitt i Stockholm

Vill ni göra en oförglömligt god företagsaktivitet?

Välkommen till Al Dente, vi tar dig med på en resa till Italien mitt i hjärtat av Stockholm!

Om du letar efter den ultimata företagsaktiviteten för teambuilding, en oförglömlig kick-off eller bara en avslappnad stund med dina kollegor, så har du kommit rätt.

Hos oss får ni en unik kulinarisk upplevelse där ni lagar mat tillsammans med en erfaren italiensk kock i er egen chambre séparée. Oavsett om ni är erfarna eller nybörjare i köket, kommer vi att guida er och se till att ni får en fantastisk stund tillsammans. 

Efter matlagningen sätter ni er ned kring det stora familjära matbordet i mitten av köket och njuter av den utsökta middagen med god dryck. Ni får alltså en aktivitet och middag i ett paket! Smart va?

Vi tror att god mat förenar människor, och det är precis vad vi erbjuder här på Al Dente – en möjlighet att bygga starkare relationer, främja teamkänslan och inspirera till framgång både i köket och på jobbet. 

Så om du letar efter en aktivitet som kombinerar nöje, lagarbete och en smak av Italien – kontakta oss för att boka din nästa företagsaktivitet hos Al Dente. Vi är redo att skapa en oförglömlig upplevelse för dig och ditt team!

Sommarfest

Fira er sommarfest med god italiensk mat som ni lagar & äter tillsammans. Här är fokus på samhörighet & ljuvligt god italiensk mat

Teambuilding

Italiensk mat har magin att förena människor på ett trevligt & prestigelöst sätt vilket stärker samarbetet inom gruppen.

Kick-off

Kom igång med verksamhetsåret eller projektet med bästa möjliga start. Aktivitet & middag i ett!

Kundaktivitet

Att laga mat med kunder är ett roligt & minnesrikt sätt att uppmuntra framtida samarbete.

After Work

Vem på jobbet bakar bäst färsk pasta?

Matlagningstävling

Vem på jobbet bakar bäst färsk pasta?

Konferens & möten

Helhetslösning för er konferens i inspirerande lokaler i centrala Stockholm. Möte, teambuilding & middag i ett!

Gåvor till kunder
& medarbetare

Visa uppskattning till dina kunder eller medarbetare genom att ge dem en unik give away.

Vill du laga italiensk mat med jobbet?

Kom med dina kollegor till oss på Al Dente och gör en företagsaktivitet med jobbet där ni lär er laga italiensk mat från grunden i våra rustika och hemtrevliga kök. 

Tillsammans lagar ni en buffé av italienska rätter, ni stoppar egen salsiccia-korv, bakar färsk pasta och gör hemgjord gelato! Efter goda rekommendationer från oss skräddarsyr vi en meny och aktivitet för just er grupp. Välkommen till Italien i hjärtat av Stockholm!

Vi anordnar bland annat:

5 fördelar med att laga italiensk mat på företagsaktivitet hos oss:

Upplev den italienska känslan för bra råvaror

Sätt på er förkläden, kavla upp ärmarna och börja laga mat tillsammans! Upplev teambuilding med kollegorna som aldrig förr. Ni lagar mat indelade i par eller små grupper och blir vägledda av våra italienska kursledare. 

Tillsammans lagar ni flera olika rätter med rena smaker och fantastiska dofter av färsk basilika, vitlök, kallpressad olivolja och citron i ert privata italienska kök. Senare sätter ni er ned och avnjuter middagen kring vårt rustika köksbord. Bra råvaror, detaljer i tillagningen och den familjära stämningen kring bord och grytor får ni som gäster uppleva hos oss.

Alltid anpassat efter er och vad ni vill få ut av er företagsaktivitet

Vi anordnar matlagningsaktiviteter för både små och stora sällskap och på svenska eller engelska. Er företagsaktivitet hos oss kan innebära att ni lagar lunch eller middag, beroende på när det passar er. 

Vill ni sammansvetsa teamet genom att laga mat tillsammans i grupper, stärka teamkänslan mellan medarbetarna långsiktigt med hjälp av italiensk matlagning eller bara ha kul med jobbet och kollegorna så har vi företagsaktiviteten som passar er. Vi är flexibla, ger gärna förslag och anpassar alltid upplägg efter era önskemål och behov!

Allergier?

Inga problem, vi tillgodoser alla allergier eller matpreferenser, så att alla kan vara med och ha kul. Meddela oss i god tid innan ditt besök.

Företagsaktivitet som passar alla, vi tar hänsyn till alla allergier och matpreferenser

Kök som tar er hem till italienska landsbygden

Våra matstudios ligger i Vasastan i Stockholm. När du kommer in möts du av rustik italiensk inredning, stuckatur och trägolv som gifter sig fint med handmålat kakel från Amalfikusten från La Riggiola, pastamaskiner, pestomortlar, vitlök och färska örter! Allt för en äkta italiensk köksmiljö, som den känns och ser ut hemma hos oss i Italien.

0
År i köket
0
Italienska kockar
0
Gäster per år
0
Adresser
0
Kokböcker

Kontakta oss

Eller mejla oss direkt: [email protected]

Laga italiensk mat
med kollegor

Öppettider i jul:

Beställningar skickas när vi öppnar upp butik & kök den 8/1-24

Kontoret öppet som vanligt alla vardagar (även i mellandagarna) för frågor, offertförfrågningar & bokningar.

Presentkort perfekt julklapp, present eller gåva till den som älskar mat och matlagning

Varför inte ge ett presentkort på matlagningskurs i julklapp till någon du tycker om? Sistaminuten-julklapp: Vi skickar digitalt presentkort för köp senast 23/12 kl. 18.00.

Följ med du med och ha det riktigt kul tillsammans i våra familjära och inbjudande italienska kök!

Öppettider i jul:

Beställningar skickas när vi öppnar upp butik & kök den 8/1-24

Kontoret öppet som vanligt alla vardagar (även i mellandagarna) för frågor, offertförfrågningar & bokningar.